Ronnie Tober brengt na jaren Kerstsingle uit!

ronnie_tober_-_het_gevoel_van_kerst_frontZanger/entertainer Ronnie Tober is de studio ingedoken om een prachtige kerstplaat op te nemen. Ronnie heeft twee versies opgenomen, waaronder een  bewerkte versie uit het Engels door tekstschrijfster Diane Theunissen, van het prachtige nummer “The Secret of Christmas”. De single heeft twee A-kanten en is vanaf vandaag overal te downloaden.

Ronnie maakte in het verleden prachtige kerstalbums waaronder “Christmas around the World”, maar het was al jaren een lang gekoesterde droom dat hij in de donkere dagen rond Kerst met een Kerst gerelateerde single zou uitkomen. En dat is, voor zover wij denken, zeer goed gelukt. Het gaat over het feit dat men niet alleen met Kerst aardig tegen elkaar moet zijn, maar gewoon het hele jaar door, dat zou toch een echt geschenk zijn…

De single wordt weer uitgebracht door UltimateDisk en de plug wordt verzorgd door Score Promotions.