Ron van Hoof steekt track van Joe Dolan in gezellig Hollands jasje !

ron-van-hoofTussen Roosendaal en Antwerpen ligt het grensdorp Putte. Daar begon een kleine vijftig jaar geleden alweer, de muzikale carrière van Ron van Hoof. De jongerenformatie Acseta met accordeon en gitaar, ging later over in orkest. In de jaren die volgen zou Ron toetreden tot diverse bands. Vanaf 1982 gaat de nu 57-jarige zanger solo verder en verschijnen de singles ‘De wereld van morgen’, ‘Bella Maria’, en ‘Leun even tegen m’n schouder’.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus richtte hij de formatie Ricardo en de Calypso’s op dat, later overgaand als duo, tot 2011 actief zou blijven en uitgroeide tot een band met grote aanzien.
Nadat Ron met Cor van Amsterdam de formatie Come-Back had opgericht in 2014 komt hij in dat jaar tijdens de grensfeesten in Putte, ook in contact met zijn achternicht Christian van Hoof. Zij maakt deel uit van het in België zeer bekende duo De Melando’s. Zijn achternicht stimuleerde Ron z’n solocarrière weer op te gaan pakken terwijl zij eveneens het management gaat verzorgen voor Ron via VDM produkties. In maart van dit jaar verscheen van Ron de single ‘Het leven met jou’ en nu is uit de studio van Laurens van Wessel de track ‘Vrouw van mijn leven’ uitgekomen. ‘You’re such a good lookin woman’ van Joe Dolan is door Ron in een gezellig Hollandse jasje gestoken waarmee hij menig dansvloer zal gaan vullen. En als het aan Ron van Hoof ligt gaat deze op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single, gevolgd worden door een album!
Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612366052

De CD single ‘Vrouw van mijn leven’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.