Remix Dennis Jones ‘Ondersteboven’ scoort.

dennis-jones-onderstebovenEnige weken geleden verscheen de remix van de single “Ondersteboven” van Dennis Jones. Met deze eigen compositie scoorde Dennis Jones de afgelopen maanden wederom een flinke airplayhit op de radio. Nu komt Dennis Jones met twee exclusieve remixen van dit nummer.

De eerste, met een moombahton/reggeaton-achtige aanpak, is gemaakt door DJ Henry’s Feesjuh (Henry Gerritsen, bekend van o.a. “Goeiemoggel”) en is uitermate geschikt voor de dansvloer.
De tweede remix is afkomstig van Sonic Solutions (het team dat succesvolle party-remixen maakt voor o.a. Henk Dissel).
Sonic Solutions gaf de track iets meer tempo en voegde wat dance-invloeden toe waardoor “Ondersteboven” nóg vrolijker en dansbaarder klinkt. Inmiddels is deze versie toegevoegd aan de playlisten van diverse radiostations in Nederland en België, waarmee “Ondersteboven” een tweede leven lijkt te krijgen.