PERRY ZUIDAM nieuwe single ; Je hoeft me niet te zeggen

perryzuidam-1-800x800Met de singles “Ik werd geboren zonder het te vragen”en “Laat me vrij zijn” heeft Perry zich afgelopen jaar fantastisch op de kaart gezet. Mede door het succes van deze liedjes heeft hij besloten om in het voorjaar van 2017 een volledig album uit te brengen. Op dit moment is hij daarom ook volop bezig met nieuwe liedjes. Maar voor het zover is komt hij eerst nog met een nieuwe single.

 

“Je hoeft me niet te zeggen”en “Zo ben jij” zijn twee nummers die de “oudere”onder ons zeker wel zullen kennen. Maar door de sound van nu en de prachtige stem van Perry, hebben deze liedjes weer een vernieuwd “leven”gekregen. Wil je de liedjes live horen, kom je Perry zeker wel ’n keer tegen bij een van zijn vele optredens ergens in het land ! Opname: Studio ’69, Zegge . Produktie : Laurens van Wessel.