Oleta Adams special guests bij Ladies of Soul 2017

ladies-of-soul-higherDe Ladies of Soul onthullen met trots hun eerste special guests voor de concerten op 10 en 11 februari 2017. Niemand minder dan wereldster Oleta Adams maakt haar opwachting bij de dames in de Ziggo Dome.

 

Edsilia Rombley: “Oleta Adams is voor mij altijd een grote inspiratiebron geweest. Toen ik haar stem hoorde, besefte ik me dat het hebben van een lage vrouwenstem ook bijzonder kan zijn. Na de winst van de Nederlandse en Europese Soundmixshow in 1996 met mijn vertolking van haar I Just Had To Hear Your Voice, startte mijn carrière. En straks, ruim 20 jaar later, staat ze bij ons in de Ziggo Dome. Ik ben echt zo trots en vereerd dat ze met ons komt optreden.”

Oleta Adams, onder andere bekend van de hits Get Here en Window Of Hope, verkocht miljoenen platen wereldwijd en werd genomineerd voor vier Grammy Awards.

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

In 2017 staan de Ladies of Soul twee avonden in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar via eventim.nl en www.ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over het concert te vinden.