Oktoberfest in serie op TV Oost te zien.

oktoberfset-rtv-oostLange tafels, grote glazen und gute Laune… een bruisend feest met live muziek van de allerbeste artiesten uit de Alpenlanden! Zondag geht’s los. Dan zendt RTV Oost de eerste van een reeks uitzendingen uit van het Oktoberfest.

Ruim 2000 feestvierders die uit hun dak gaan op live-muziek van de allerbeste artiesten uit de Alpenlanden. Met klinkende namen. Beleef het vrolijke feest alsof je er zelf bij bent. Vijf zondagen lang, met als klap op de vuurpijl de Sylvesterparty in de nacht van oud op nieuw.

Internationale artiesten
Artiesten uit onder meer Duitsland en Oostenrijk maken er ‘mit den verrückten Holländern’ een vrolijk Tiroler feest van. De Eschländerkapel uit Hellendoorn, Hannah, Hansi Berger, Tiroler Sound, Zillertaler Alpensound, Mario K, Melanie Payer en Freddy Pfister als exclusieve eregasten; allemaal komen ze voorbij. Dus trek je Dirndl of Lederhosen aan en ga er maar eens goed voor zitten.

Tiende editie

De tiende editie van het Oktoberfest wordt gepresenteerd door dé gezichten van de Volkstümliche Musik bij RTV Oost: Dorothy Oosting (Auf geht’s mit Dorothy) en Wijbrand van der Sande (Spiel mir Einer).

Het RTV Oost Oktoberfest, de eerste uitzending zie je zondag om 10.00, 13.00 en 15.00 uur op TV Oost.

Foto; rtv oost