Een nieuwe single van Wesley is een feit!

wesley-voorkant-hoes-een-gouden-ring“Deze muziek mis ik al jaren! “Dat waren de woorden van Wesley toen hij de eerste keer “Een Gouden Ring” hoorde. Al jaren is Wesley uit zijn geliefde Tilburg niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met diverse hits, uitverkochte concerten en eigen reallife soaps heeft hij vele mensen gelukkig kunnen maken met zijn mooie liedjes.

 

Nu, eind 2016 laat Wesley weer van zich horen.
Na een lange zoektocht naar repertoire konden ze de Hit maar niet vinden. Na enkele gesprekken heeft Wesley Riny kunnen overtuigen, om de pen weer in eigen hand te nemen. “Riny,je hebt zoveel hits gescoord, schrijf nu eens een liedje voor mij met muziek die ik al jaren mis.”
Een week later kwam het verlossende woord.
Riny belde met Wesley en zei, ik denk dat ik iets heb geschreven waar we naar op zoek zijn. Hij schreef de nieuwe single”EEN GOUDEN RING” met de echte sound waar miljoenen platen van verkocht zijn. Met het herkenbare heldere stemgeluid van de altijd goedlachse Brabantse volkszanger. Een echt levenslied zoals ze vroeger door heel Nederland galmden.

“EEN GOUDEN RING” ja, …….. Wesley is inmiddels getrouwd, dus hij wacht niet meer op een gouden ring, maar…………………. wel op een HIT!

 

clip;  https://vimeo.com/189806150