Nieuwe single WESLEY BOES.

wesleyboesdmagikjdansmallDe in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes debuteerde in 2011 met zijn single “Hé Ga Je Mee”, waarmee hij de ‘RadioNL Café Trofee’ won. Hiermee was de eerste stap gemaakt en diverse singles volgden, waaronder “Guapa”, “Hé Ga Je Mee” en “Jij Bent Het Einde”. 

 

Met “Ja Kan Je Krijgen” wist Wesley zelfs een Hollandse Nieuwe in de wacht te slepen bij RadioNL.

Voor de nieuwe single “Mag Ik Dan Voor Altijd Bij Jou Blijven” dook Welsey de studio in van Sonic Solutions in Roosendaal met als resultaat een pakkende, dansbare meezinger. De videoclip werd geschoten door Kaska Producties, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

 

“Mag Ik Dan Voor Altijd Bij Jou Blijven” verschijnt via het label Hit It! Music.