Nieuwe single René Rosas.

rene-rosas-wasNa vorig jaar de single HOU VAN MIJ te hebben opgenomen is René Rosas volop bezig met zijn nieuwe single WAS HET MAAR WAAR.  Deze single is geproduceerd door Niels Lingbeek. Het is een echt Rosas nummer geworden, een nummer met een hoog meezing gehalte, want gezelligheid staat bij René Rosas altijd voorop!! Overal waar hij komt gaat het dak eraf en is het altijd feest.

 

De single release zal ook dit jaar weer in Zaandam plaats vinden waar de van origine Amsterdamse zanger nu woont. Het zal weer een spektakel worden met de artiesten die speciaal komen om René Rosas een hart onder de riem te steken. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt door niemand minder dan MICK HARREN.

27 november is de release party en zal zowel het nummer als de clip gehoord en gezien gaan worden. Er breken weer spannende tijden aan voor de volkszanger maar René Rosas heeft er alle vertrouwen in.