Nieuwe single Miss Montreal

missmontreal6682abymaritaVrijdag verschijnt de nieuwe single van Miss Montreal. Een Kerst single! Titel van het nummer is CHRISTMAS HEARTS en verschijnt bij het label 8 Ball Music. Op dit moment is Sanne niet alleen druk met The Voice Of Holland, maar ook met de voorbereiding van haar nieuwe theater show “…. Sssss… Ach, laat ook maar”.

Tijdens de theatershow zal Sanne, net als bij haar vorige how, ‘onmeunig’ veel van haar ziel blootleggen door persoonlijke verhalen uit haar dagelijkse leven. Daarnaast staat de muziek meer dan ooit in de picture : samen met Thijs, Mitch, Peter en Kobus, de mannen van de band, is Miss Montreal een echte band die rockt en rolt. De theatertour gaat op 22 maart 2017 van start en eindigt in juni.

a.s. zaterdag BIERPOP in Hardenberg . Dit festival van Miss Montreal met o.a. Bökkers, De Dijk en Memphis Maniacs is compleet uitverkocht!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=wj80FhBfkbw