Nieuwe single Joop Lens goed ontvangen.

joop-lens2De Nijmeegse volkszanger Joop Lens heeft zijn nieuwe single ‘Zoals ik leven wil’ gepresenteerd in een bomvol café Heideroosje in Nijmegen. ‘Ik heb met dit nummer mijn hart gevolgd, en om het te zingen voelt ook echt heel goed. Gelukkig  zijn de reacties op de single super’ aldus een blije Joop Lens.

‘Zingen kan die vent. Ik ben trots dat ik zo’n talent kan helpen aan een liedje, die echt bij hem past.’ Frank van Etten schreeft de tekst en muziek voor dit nummer. Zijn team maakte er een prachtig videoclip bij. Ter promotie van de single gaf Joop Lens een huiskamerconcert weg en 4 kaarten van Mega Piratenfestijn in Gelredome op 10 december. (aangeboden door Frank van Etten en zijn manager Willie Oosterhuis) ‘Natuurlijk is het een droom, daar ooit te staan, maar het geluk zit hem vooral in de kleine dingen, daarom ben ik trots en dankbaar, dat deze single zo goed is ontvangen. En geniet ik misschien nog wel meer van een gezellig intiem huiskamerconcert.’

clip: