Nieuwe single Gino Frey.

gino-frey-n-vriend-vroegerZondag 20 november zal de Singlepresentatie van Gino Fey – Een vriendje van vroeger –  plaats vinden. Presentatie is in handen van Henny Thijssen schrijver van dit nummer. Deelnemers Bloed, Zweet & Tranen 2 komen voor de reünie 20 november bijeen om op te treden in ’t Bölke vanaf 15.00 uur te Enschede. Er zijn voor deze dag helaas maar 500 kaarten beschikbaar en de voorverkoop is reeds begonnen.

 

Artiesten die gaan optreden zijn: Driekes (winnaar van Bloed, Zweet & Tranen 2), Henny Thijssen, Mario Mulder, Roma Mirando, Judith Peters, Ernest van Hartingsveldt, Sylvia Corpiér, La Sonrisa en Gino Fey. Presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Zij zullen nummers van het programma en eigen werk ten gehore brengen.

 

Meer informatie of kaarten op www.hennythijssen.nl