Nieuwe single FRANK VERKOOYEN

frankverk-nu-de-nachten-nogMuziekfanaat Frank Verkooyen voelt soms het bloed kruipen waar het niet gaan kan! Zijn fraaie, warme en karakteristieke eigen sound gecombineerd met voortreffelijke studioproducties, hebben Frank Verkooyen jaren geleden al op muziekkaart van ons land gezet. En zo af en toe pakt Frank graag uit met een mooie ballade die recht uit het hart komt, zoals hij ooit al eens heeft gedaan met ‘Ik mis je zo’ en ‘Ze zeggen’ en ‘Jou nog om me heen’.

“Anders dan gebruikelijk heb ik ditmaal toch weer eens gekozen voor een pakkend en rustig liedje met inhoud”, zo licht de zanger zijn keuze toe. “Commercieel vaak niet de beste zet maar uit liefde voor het vak moet je soms je hart laten spreken”, aldus Verkooyen.

Frank is ambitieus genoeg om met ‘Nu de nachten nog’ helemaal uit te pakken met een heus strijkersorkest, echte drums en gitaren en een live vleugelpiano. De ballade neemt je mee in een stukje melancholie met een authentieke sfeervolle klank. Deze song is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen zelf en opgenomen in zijn studio ‘The Boom! Music Breda gecombineerd met opnames van The Galaxy Strings Orchestra in het Vlaamse Mol. Met deze gloednieuwe single uitgebracht via Nationale Artiesten Parade, hoopt de zanger dat ‘Nu de nachten nog’ met airplay beloond gaat worden.