Nederland wordt beter!

depietenvandesintnederlandwordtbeterwebsiteVandaag, op 11-11 om 11:11 uur hebben de Pieten van de Sint een nieuw liedje gelanceerd! De Pieten hopen dat de Nederlandse bevolking wil blijven geloven in hen en hun goede werk voor de Sint, de Kinderen en Nederland in het algemeen. Vandaar de titel “Nederland wordt beter” door de Pieten van de Sint.

 

Sinterklaas is desgevraagd erg content met zoveel getalenteerde Pieten. Hij vindt het liedje geweldig; “Echt wat Nederland nodig heeft, eerlijke, heerlijke, traditionele Pieten!” aldus de Sint. Uiteraard wordt de single begeleid door een super vrolijke videoclip, waarin bijna alle bekende Pieten van Nederland een rol spelen. De release en promotie van deze single worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.nl