De Moskitoos ft. Heidi zingen; De Alpenbal

demoskitoosftheididealpenbalwebsiteDe Moskitoos is 3 jaar geleden als concept bedacht door zanger Ramon. “De naam Moskitoos is gerelateerd aan de Après Ski bar in Westendorf in Oostenrijk, waar ik veel kom en dat je als je uit Haarlem komt, noemt men je over het algemeen een Haarlemse mug, vandaar dus die naam” aldus Ramon.

 

De debuutsingle “Broek uit op je hoofd” werd met name een bescheiden hit in Oostenrijk. De opvolger en carnavalskneiter “Boer Geert” bereikte zelfs een 8e plek in de Carnavals Top 100.

De nieuwste single “De Alpenbal” is een cover van de in 2012 uitgebrachte single “Bitterbal” van de Gebroeders Ko. Het gaat over een nieuw soort bitterbal voor de Duits/Oostenrijkse markt, maar dan met een ragout van zuurkool, spek en kaas. “Te verkrijgen via mijn bedrijf Hollandsnackexpress.com”.

 

Release en promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.nl.