Dat moet je wél doen, joh!

kees-haak-dat-moet-je-niet-doenEen sfeervolle omgeving vol meezingers, gezelligheid en een dolenthousiast publiek, dat waren de perfecte omstandigheden om donderdag 24 november de clip van de nieuwe single van Kees Haak ‘Dat moet je niet doen, joh’ op te nemen.

 

Onder toeziend oog van onder andere Peter Koelewijn, ex-Paniekzaaier Karel Schouten en oud-manager Nico Spring In ’t Veld werd muziek afgewisseld met anekdotes uit het turbulente leven van Nico Haak. Om 20.30 uur ging de show ‘Haak is de naam’, een eerbetoon aan vader Nico Haak, in première in Utrecht. De bekende meezingers van Nico Haak werden uitgevoerd door Kees Haak die er samen met zijn swingende liveband een waar feestje van maakte. Ook René Karst en Polle Eduard werden enthousiast en met regelmatige polonaises onthaald. SterrenNL en Bingo FM waren er live bij en verzorgde vanaf 16.00 uur een uitzending op locatie.

Bekijk de clip van Kees Haak