Mario Franco geeft nu Londonbeat een Nederlands jasje

mario-franco-ik-blijf-maar-denken-aan-jouMario Franco bezit een stem die veel weg heeft van Jimmy SommervilleSpeciaal en opvallend hoog.  Mario  nieuw in de showbizz en kent een muzikale voorliefde voor de muziek uit de jaren 70 en 80. Zijn eerste single “ Ik kan je niet laten gaan” kende een geweldige start. Stevig op rotatie bij de Vlaamse zenders. Daarna volgde “ Doe mij ’n plezier”. Ook dat nummer kreeg enorm veel aandacht en aurplay zowel in zijn eigen Vlaanderen als in Nederland.

 

We mogen aan de discografie van deze sympathieke zanger toevoegen een nieuwe single “ Ik blijf maar denken aan jou” . Wederom een internationale klassieker, ditmaal van Londonbeat,  in een verstaanbaar muzikaal jasje.  Mario Franco de disco koning van Vlaanderen pakt met de feestdagen in het verschiet uit met een oorwurm van formaat.
Verkrijgbaar  als download via streaming en in de reguliere speciaalzaak en naar verwachting binnenkort te zien op MENT TV en TV ORANJE en alle andere clip zenders.