Margriet gaat ‘Door het vuur’ voor de liefde.

margriet-door-het-vuurIn haar nieuwe single ´Door het vuur´ bezingt Margriet hoe ondersteboven je kunt zijn van de liefde. Na die ene ontmoeting is alles ineens veranderd en herken je jezelf niet meer. De Bornse zangeres ontving voor een enthousiast publiek het eerste exemplaar van ´Door het vuur´ uit handen van niemand minder dan Bouke. Ook andere artiesten zoals Maikel Dokter, Bertus oet Almelo, Mike van Dijk, Johan Rhoode en Willem Barth Wimmie verleenden graag hun medewerking aan deze feestelijke release.

 

Margriet: ‘De sfeer was fantastisch en ik ben zo trots dat zo’n geweldige zanger als Bouke mij de eerste single wilde overhandigen!’.
Zelf is Margriet ook al een tijdje ondersteboven van de liefde en gaat zij door het vuur voor ´haar´ Rob. Margriet Eefting werd geboren in Borne als jongste en enige dochter in een gezin met drie kinderen. Van jongs af aan is zingen een uitlaatklep voor deze sportieve zangeres. Inmiddels neemt zingen al haar tijd in beslag. ‘Door het vuur’ werd geschreven door Edwin & Coen van Hoevelaak (Holliwood Records) en Carlo Rijswijk & Leo Langstraat (Helemaal Hollands)