Liza brengt na jaren weer single uit.

liza-jijDe fans van Liza zijn haar trouw gebleven en hebben geduld moeten opbrengen als het gaat om  een single van deze uit Noord Nederland afkomstige zangeres.. Maar na meer dan 5 jaar is hier dan eindelijk weer een single van Liza. JIJ is daarvan titel.  Liza deed mee aan de Henny Huisman’s Soundmix Show en scoorde hoge ogen als Willeke Alberti. Bracht in het verleden 2 albums uit en vele singles en eindelijk is daar dan weer een nieuwe single.

 

Terug van weggeweest. Het podium heeft ze weliswaar nooit verlaten maar de zin om een single uit te brengen ontbrak. Die zin is weer helemaal terug. Liza zal met JIJ weer vele fans aan zich binden en ze kan nu al verklappen dat ook in het jaar 2017 ze regelmatig van zich zal laten horen. JIJ is met ingang van vandaag verkrijgbaar via de download en streaming sites , de reguliere verkooppunten en natuurlijk aan te vragen bij je favoriete radiozender.