‘Laten we Proosten’ nieuwe single René Becker. Clip online;

rene-becker-laten-we-proostenVanaf 23 november zal de nieuwe single ‘Laten we Proosten’ van René Becker verschijnen. Het nummer is wederom een productie van Martin Sterken met een kleine tekst aanpassing van René. “In de komende ‘donkere’ maanden is er voldoende tijd om met elkaar het glas te heffen. Alleen het vinden van een goede reden is voor iedereen persoonlijk”, aldus een grappende René.

 

De bijpassende videoclip is opgenomen in René ’s achtertuin en geeft een goed beeld van het motto van de nieuwe single: gezelligheid, warmte, vrienden, feest en dus ‘Laten we Proosten!’ Ook zal er (net als ‘Eén en al Gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’) een feestuitvoering verschijnen op de ‘b-kant’.

 

 

René Becker
Dat René Becker menig feesttent met zijn eigen repertoire op de kop zet moge inmiddels wel bekend zijn. Dat de goedlachse Groninger ook wel van een geintje houdt kunnen de nog steeds gestaag groeiende fans zien op zijn Facebook, Twitter en Instagram pagina. Na de zgn. supermarkttour met zijn laatste toepasselijke single ‘Maak het Onvergetelijk’ weten we het zeker; René heeft zijn draai gevonden in de liedjes met een vrolijke boodschap.
Waar hij de afgelopen jaren gepland in de zomer met een up-tempo lied kwam en in de winter met een ‘ballade’, kiest hij er nu voor vanaf 23 november met een sprekende feesttitel te komen, genaamd ‘Laten we Proosten’. “Met een knipoog naar het leven, waarin jij en ik iedere dag er vrolijk tegenaan gaan, is het goed om je telkens te verheugen op een komend feest! Je even lekker ontspannen en uit je dak gaan hoort er dan ook gewoon bij”, aldus een enthousiaste René. “Er zijn genoeg redenen om een feestje te geven en met elkaar op het leven te proosten!”
‘Laten we Proosten’ is weer een typische René Becker plaat met een hoog meezinggehalte. Voor de liefhebbers bevat de fysieke single ook een aparte feestuitvoering. Opname was wederom in de vertrouwde handen van Martin Sterken en de single wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties.
De bijpassende videoclip (Youtube) had bij iedereen in de tuin opgenomen kunnen worden, maar is deze keer spontaan gemaakt bij René in de achtertuin met zijn vrienden.
Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: http://www.renebecker.nl