La Stampa – Goud!

la-stampa-goud-voorkant-single-coverLa Stampa is al jaren een van de meest bekende feestbands van Nederland. Geen kermis is compleet zonder deze allround topformatie die niet voor niets ‘Gegarandeerd Gezellig’ als motto heeft. Oorspronkelijk voortgekomen uit de roemruchte formatie Stampvast, bekend van ‘Mooi Volendam’ en ‘Over Honderd Jaar’, maakte La Stampa vanaf 2001 furore met een feestkraker over Maxima, de dance single ‘Dong Dong’, een Noord-Hollandse versie van ‘In je blote kont’ en de singles ‘Breakaway’, ‘Come Back My Love’, ‘Locomotion’, ‘Shout’ en ‘Zakka Zakka’.

De band werd landelijk bekend door onder meer de optredens bij Life & Cooking van Carlo en Irene, de ontbijtshow van Rob Stenders en Denny Christian’s Hoeba Hop-show.

De nieuwe single van la Stampa, Goud!, haakt op een leuke en gezellige manier in op de Zwarte Pieten-discussie. De band maakt duidelijk dat de berengezellige Zwarte Piet traditie absoluut moet blijven, en dat het feest niet afhangt van een bepaalde kleur, maar dat zwart toch echt Piet’s mooiste kleur is.

La Stampa wordt aangevoerd door zangeres Wies Blokker die in het dagelijks leven productie- en artiestenmanagement doet voor onder meer de Ladies of Soul. Wies is voor interviews bereikbaar via info@lastampa.nl.