Kian Derry komt met een bijzonder “Onverwacht“ album !

kian-derry-album-onverwacht-voorzijdeVlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van de hitsingles ‘’Ode aan Eddy Wally’’ en “Dichterbij “ zijn nieuwe album genaamd ‘’ Onverwacht ’’. Zijn album bestaat uit 12 nummers , waaronder 11 van zijn eigen hand. ‘’ Onverwacht ’’ dat is de naam van zijn nieuwe album, deze naam is tot stand gekomen dankzij zijn jarenlange samenwerking met producer Martin Sterken en dat is te horen over het gehele album.

 

Volgens Kian is het album opgenomen als twee kameraden en niet als producer en artiest , dit is zeker te horen in het eindresultaat. Kian Derry heeft hierbij de boodschap dat alles in het leven “Onverwacht “komt.
Kian Derry bereikt met dit bijzondere album iedereen , want er is zit voor ieder wat wils tussen , van een gevoelig luisterlied tot een vrolijke dansbare plaat zoals “Kom dans met mij de hele nacht “.
Na het beluisteren van het album vraag je je af waarom het nu al afgelopen is en draai je hem weer opnieuw, zo’n ijzersterke teksten zitten er tussen.

RTV : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net