Kensington op Paaspop

kensington-ziggoZe stonden al twee keer op Pinkpop, speelden niet minder dan vijf keer voor een bomvolle Ziggo Dome en van de vijf geplande shows in november 2017 in diezelfde poptempel zijn er inmiddels al vier volledig uitverkocht (!). Er zijn er maar weinig die hen dat nadoen. Kensington is zonder twijfel de grootste band van Nederland op dit moment, volgens velen de grootste band die ons land ooit heeft gekend.

Buitencategorie. Met onder andere Home Again, Let Go, Streets en War scoorde de band hit na hit, en bouwde daarnaast een ongekende livereputatie op.
Paaspop; Kensington is een van de headliners van het festival op 14, 15 en 16 april in Schijndel. Eerder werd al bekend gemaakt dat Parkway Drive dit jaar naar Paaspop komt. De overige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer info op www.paaspop.nl.