JORDI FALCON MET NIEUWE SINGLE “JE LIET ME KEIHARD VALLEN”

jordi-falcon “Je Liet Me Keihard Vallen” is de gloednieuwe single van de 21-jarige Jordi Falcon. Het liedje werd geschreven door niemand minder dan Frank van Etten en vakkundig geproduceerd door topproducer Mario Veltman. Frank van Etten schreef eerder al liedjes voor Jordi Falcon. “Frank weet precies wat ik wil en wat bij me past en levert op mijn lijf geschreven liedjes af waar ik me heel prettig bij voel” aldus Jordi.

Jordi Falcon timmert inmiddels alweer enkele jaren aan de weg. Hij bracht diverse singles en videoclips uit, heeft inmiddels een goed gevulde agenda en deed meer bekendheid op dankzij zijn deelname aan het programma ‘Bloed Zweet En Tranen’. Het zingen werd de geboren Bosschenaar als zoon van de bekende zanger Franky Falcon met de paplepel ingegoten.

Met het ietwat stevige “Je Liet Me Keihard Vallen” luidt Jordi Falcon een nieuwe fase in zijn carrière in. De bijbehorende videoclip is inmiddels volop te bewonderen.