Johnny de Mol op het Holland zingt Hazes-podium!

holland-zingt-hazes-2017Vanmorgen heeft Johnny de Mol in de radioshow Goeiemorgen Lex op 100% NL aangekondigd dat hij door de familie Hazes is benaderd om een liedje mee te komen zingen in de Ziggo Dome volgend jaar maart voor Holland zingt Hazes. Dat meldt de site van Ziggo Dome. De 5e editie vindt volgend jaar plaats op 18, 23, 24 en 25 maart.

 

Kaarten voor Holland zingt Hazes 2017 zijn hier verkrijgbaar.

Johnny is wel een klein beetje nerveus voor dit grote concert. “Ik moest er wel even over nadenken, want het is natuurlijk niet niks. Zo goed kan ik helemaal niet zingen en ik denk dat ik me maar net aan kan redden. Vorig jaar heb ik wel met mijn moeder bij de Toppers gestaan natuurlijk en dat was echt rete eng”, legt Johnny uit.

Ondanks zijn kleine onzekerheid, voelt hij zich wel vereerd dat hij dit mag gaan doen. Ïk vind het heel bijzonder om dit te mogen doen. Mijn opa heeft samen met André Hazes op het podium gestaan en mijn moeder was heel erg close met hem. En ik vind André een geweldige topper. Dat maakt het erg speciaal.”