John West ontvangt Award van Wolter Kroes

john-west-award-wolter-kroesIn een uitverkocht Chassé theater in Breda ontving John West gisteravond een award uit handen van Wolter Kroes. De award voor maar liefst 20.000.000 streams kwam voor de volkszanger als een totale verrassing. “Ik ben echt waanzinnig trots dat ik dit in zo’n korte tijd heb bereikt, en dit is de kroon op een fantastisch jaar met de geboorte van mijn eerste kind en mijn 10-jarige jubileum” aldus de sympathieke zanger.
Het concert in het Chassé theater stond in het teken van 10 Jaar John West, en op deze avond werd ook het gelijknamige album gelanceerd; een dubbel album met een overzicht van zijn repertoire tot dusver. In Januari verschijnt de nieuwe single “Wit Zwart” ondersteund door een video met beelden van het concert. Ook maakte John West bekend dat hij samen met Lange Frans een concert gaat geven op 20 mei in 013 Tilburg; de kaartverkoop is nu gestart.
Het album 10 Jaar John West is vanaf vandaag verkrijgbaar als download, streaming album en op 2CD

foto: Cornelis Music / William Rutten