JOHAN HEEREN: “BEN JIJ EEN ENGEL OF DUIVEL”?

johan-heeren-engel-of-duivelJohan Heeren heeft patent op tweetalige singles. Zo verschenen zowel Nederlandstalige als Engelstalige versies van ‘Viva Mexico’, ‘Hey baby que paso’, ‘Zonder jou’, ‘Maria’ en ‘Dromen’, en werd ‘Sheila’ zelfs ook in een Duitstalige versie op de plaat gezet. Ook nu komt de altijd charmante zanger uit Roosendaal met een meertalig project welke heeft geleid tot de release van zijn nieuwe single: ‘Engel of Duivel?’ / ‘Engel oder Teufel?’.

 

Precies 40 jaar na dat Jack Jersey zijn single ‘Blue Brown Eyed Lady’ op de markt bracht kwam Johan Heeren afgelopen september met zijn uitvoering van deze evergreen. Hij deed dit in zowel het Nederlands (‘Maria’) als in ‘t Engels. Eerder dit jaar bracht Johan in samenwerking met Zjosti de single ‘Sexy met mij’ op de markt dat maanden achtereen hoog in de downloadlijsten staat.

Zijn nieuwe single ‘Engel of Duivel?’ / ‘Engel oder Teufel?’ komt voort uit een project dat 3 jaar geleden startte en moest gaan leiden tot de release van een Duitstalig album van Johan. Door het plotse overlijden van zijn Duitse manager is het echter op de plank terechtgekomen. Eén van de tracks die al was opgenomen destijds is nu door Colin Heikens van een Nederlandse tekst voorzien. De opnames en productie van deze uiterst verrassende, pakkende en dansbare schlagerpopsingle, vonden plaats bij Sonic Solutions welke dus een geheel andere muzikale kant van Johan Heeren laat horen. De bijpassende videoclip is eveneens tweetalig opgenomen.

‘Engel of Duivel?’ / ‘Engel oder Teufel?’ van Johan Heeren zal uitsluitend digitaal te verkrijgen zijn via de welbekende downloadportals en daarnaast zijn de nummers te streamen via HitsNL en Spotify. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JCRecords/JC Event/JC-Travel.