Joey Hartkamp verrast met nieuwe single

joey-hartkamp-kleine-lieve-lachJoey Hartkamp lanceert zijn nieuwe single ‘Kleine Lieve Lach’ en opvallend mogen we deze track zeker noemen. Het is inmiddels alweer de 7e single van de zanger, die in 2013 zijn carrière startte, en muzikaal zeker wel zijn meest opvallende.

Waar Joey doorgaans bekend staat om zijn energieke optredens en vrolijke liedjes, laat de zanger met deze single een andere kant van zichzelf zien. Een prachtige ballad, muzikaal klein gehouden maar groot in de wijze van vertolking door Joey. Opvallend is daarnaast het prachtige arrangement waarin het liedje muzikaal is verpakt, mede dankzij medewerking van een gedeelte van het strijkersensemble van het Gelders Orkest.

‘Ik wil met mijn muziek en optredens niet alleen de mensen aan het dansen krijgen maar ze ook graag raken met ieder woord dat ik zing. Deze single betekent ontzettend veel voor mij omdat ik een kant van mezelf kan laten zien die ik nog te weinig heb belicht.’

Bekijk de video ;

 

https://itunes.apple.com/nl/album/kleine-lieve-lach-single/id1179381852

 

Gouden Kerst concert voor klanten van de Voedselbank

Op woensdag 21 december 2016 organiseert Joey in samenwerking met collega artiesten Frans Duijts, Django Wagner, Vinzzent, Sieneke, Samantha Steenwijk, Stef Ekkel, William Bonne en vader Emile Hartkamp een kerst concert voor klanten van de Voedselbank. Daarnaast zal opbrengst van dit concert worden gedoneerd aan de Voedselbank.

Het concert is op 25 december van 09.00 – 11.00 en van 15.00 – 17.00 uur te zien op Omroep Gelderland.