Joey Hartkamp organiseert Kerst show voor de Voedselbank

joey-hartkamp-kerstOp woensdag 21 december 2016 organiseert Joey Hartkamp met medewerking van Frans Duijts, Django Wagner, Vinzzent, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, Sieneke, William Bonne, Angelique Krüger en vader Emile Hartkamp “Gouden Kerst” voor klanten van de Voedselbank in de Eusebiuskerk in Arnhem. Het idee ontstond in de studio tijdens de opnames van zijn nieuwe single ‘Kleine lieve lach’ welke op 25 november uitkomt.

 

“Normaal gesproken organiseer ik altijd een release party bij de lancering van een nieuwe single. Maar ik wilde dit keer graag iets doen, juist voor mensen die vaak niet de mogelijkheid hebben om met de kerst uit eten te gaan of een concert bij te wonen”. Er gaan 200 kaarten in de verkoop voor iedereen die dit initiatief willen steunen en bij deze bijzonder gebeurtenis aanwezig willen zijn. Aan het eind van het evenement zal er een cheque worden overhandigt aan de Gemeente Arnhem voor de Voedselbank.
joey-hartkamp-kerstVoor informatie en kaarten: www.joeyhartkamp.nl/21december2016