Jan Smit toegevoegd aan programma seizoensafsluiter MPF in GelreDome.

mpf-gelredome-persMeer dan 80 procent van de kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 10 december 2016 plaats zal vinden in het GelreDome in Arnhem is verkocht. “We stevenen af op een volle bak”, stelt organisator Eddie Mensink. Hij heeft nog meer goed nieuws: “We hebben nu ook Jan Smit officieel kunnen vastleggen: op dit moment de grootste naam van de Nederlandstalige muziekwereld. En daar zijn we natuurlijk trots op!”

 

Het Mega Piraten Festijn sluit op zaterdag 10 december 2016 het jaar af met de traditionele stadioneditie van het feest in het GelreDome in Arnhem. Alle grote namen uit de Nederlandstalige muziek treden op. Van Jannes tot Marianne Weber, van Frans Bauer tot Luv’ (oké, die zijn niet helemaal Nederlandstalig, maar toch…).

Het Mega Piraten Festijn trekt al sinds 2003 door Nederland. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Nedersaksische dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap, alles kan en mag. De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek.

Het MPF sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn. De organisatie pakt bovendien elk jaar uit met een grote show vol verrassingen.

 

Programma

Jan Smit, Jannes, Frans Bauer, LUV, Gebroeders Ko, Wolter Kroes, Lesley Williams, John de Bever, Marianne Weber, Rene Schuurmans, Ancora, Stef Ekkel, René & Stef (‘Liever te dik in de kist’), René Karst, Helemaal Hollands, Thomas Berge, Koos Alberts, Mr. Polska, Frans Duijts, Henk Dissel, Peter Beense, Django Wagner, Frank van Etten, Jacques Herb, Belinda, Stad en Land, Sieneke, Tino Martin, Bonnie St. Claire, Alex, Gino Graus, Vinzzent, Edwin van Hoevelaak en Monique Smit.

De deuren zijn geopend vanaf 18.00 uur. Het officiële programma duurt van pak ‘em beet 19.00 tot 23.15 uur.

 

Voorverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van Primera, via www.megapiratenfestijn.nl en via 0900-9000500 (45 cent per minuut).

 

Voor meer informatie zie www.megapiratenfestijn.nl.