Jan Smit is toegevoegd aan line-up MPF GelreDome.

mpf gelredome 150-3Het Mega Piraten Festijn sluit op zaterdag 10 december het jaar af met de traditionele stadioneditie van het feest in het GelreDome in Arnhem. Alle grote namen uit de Nederlandstalige muziek treden op. Van Jannes tot Marianne Weber, van Frans Bauer tot Luv’ (oké, die zijn niet helemaal Nederlandstalig, maar toch…) En even mee schreeuwen met de zomerhit van dit jaar? Dat kan! Stef Ekkel & René Karst (‘Liever te dik in de kist’) en Ancora zijn ook van de partij.

 

Het MPF sluit het seizoen al jaren af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem. De organisatie pakt bovendien uit met een grote show vol verrassingen. En die zullen dit jaar ook niet ontbreken… De organisatie investeert bovendien weer in verbeteringen van het concept. Zo zijn er dit jaar kluisjes en wordt de routing naar de toiletten voor de bezoekers in de arena verbeterd.

Daarnaast hebben we uiteindelijk ook Jan Smit kunnen toevoegen aan de MEGA line up!