Jacques Herb geeft een feestje!!!

jacques-herb-maar-nuJacques Herb viert 45 jaar Manuela met een nieuwe single en feest op 28 november. Jacques Herb is in mei 70 geworden en het lied “Manuela”, onlosmakelijk met elkaar verbonden, viert dit jaar ook haar 45-jarig bestaan. Dit wil en kan de zanger niet ongemerkt voorbij laten gaan en gaat dit o.a.. vieren met een nieuwe single.

 

De nieuwe single van Jacques is werkelijk een schot in de roos! Een positief lied over ouder worden in het algemeen, passend bij vrijwel elke leeftijd, met de titel: MAAR NU…… Iedereen (her)kent het en zegt het wel eens: Nou, dat ging een paar jaar geleden toch allemaal iets makkelijker! of: Mijn armen worden te kort om de krant goed te kunnen lezen of: Een paar jaar geleden kon ik hele nachten doorhalen. Dingen die we in het dagelijkse leven allemaal herkennen en ondervinden of je nu 30, 40, of 70 bent!

 

jacques-herb-jubileum-nw-single