Hollandse Krakers een groot feest met liveoptredens

bierton-hollandse-krakersWederom brengen diverse Nederlandstalige Artiesten een bezoek aan de Nieuwe Bierton in Zwolle dit keer op 9 December. Rein Mercha,Willem Barth, Frank van Etten, Jeffrey Heesen, Wimmie Bouma, Mannes en aanstormende talenten Patrick van Eijk, Mark Doldersum, Daniel Zuiderma en Antoon Wolters zullen het podium gaan betreden.

 
Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner waar hij erg trots op is en een ware volksheld onder de zigeunermensen hij leeft voor het zingen en zijn grote hobby paarden. Nog meer landelijke bekendheid kreeg hij door de talentenshow Bloed Zweet en Tranen van SBS 6 inmiddels heeft hij al diverse singles en cd albums op zijn naam staan.
Willem Barth is de laatste tijd in een enorme stroomversnelling geraakt door de nummers Al word ik dan wat ouder en Het is waar van zijn nieuwste album getiteld Verboden liefde ook de samenwerking enige tijd terug met Marianne Weber was zeer succesvol voor de zanger uit Doetinchem.
Frank van Etten is al op 12 jarige leeftijd begonnen met zingen en nog steeds erg succesvol op deze jonge leeftijd won hij al regelmatig zang en talentenshows. Toen zijn vader tijdens een optreden in gesprek kwam met Henny Thijssen zelf ook en verdienstelijke zanger en tekstschrijver en Gerto Heupink volgden er zang en danslessen. Deze heren stonden ook aan de wieg van zijn grootste hit Leef als een zigeuner met zijn zoon Jamy heeft Frank onlangs de single Papa ik zie de tranen in jou ogen opgenomen.
Jeffrey Heesen is ook een artiest die meer bekendheid heeft gekregen door Bloed Zweet en Tranen dit programma heeft de afgelopen jaren meerdere artiesten een langverwacht podium bezorgt.
In 2004 verscheen de debuutsingle van de uit het Brabantse Oss afkomstige zanger dat hij nog steeds enorm succesvol is zegt genoeg over zijn zangkwaliteiten en groot aantal vaste fans. Onlangs bracht hij M’n Engel uit op single wat komt van zijn nieuwste album Intens, en was hij onlangs de persoon die het voorprogramma van collega Jan Smit tijdens zijn tour door het land Elfstedentour in Den Bosch mocht verzorgen.
Wimmie Bouma de uit Zwolle afkomstige huisschilder kent iedereen vooral van zijn tot nu toe allergrootste hit De ring die jij draagt die nog steeds regelmatig word aangevraagd op o.a. RadioNL en de vele piratenzenders in Noord en Oost Nederland. Het hoogtepunt was de Nr 1 notering in de RadioNL Top 1500 in 2013 dat werd gevierd in een uitverkocht Gelredome inmiddels zijn er albums en diverse nieuwe singles verschenen van Wimmie Bouma waaronder Dat kan jij wel.
Mannes is een geboren en getogen Zwolse volkszanger met een typisch uit duizenden herkenbaar eigen warm stemgeluid hij mag op dit feest ook zeker niet ontbreken een goede slogan Het is pas feest als Mannes is geweest is zeker op hem van toepassing. In 2009 gaf hij met een band een groot liveconcert in Zwolle met als hoogtepunt een optreden samen met Marianne Weber na een korte afwezigheid is Mannes weer terug als voorheen. De single Zij draagt een ring ooit uitgebracht door duo de Koning sloeg gelijk in als een bom het laatst verschenen nummer is getiteld Omdat de zon schijnt.
bierton-hollandse-krakersOok voor aanstormende talenten is in het programma vol Hollandse Krakers zeker ruimte wat te denken van namen als Patrick van Eijk, Mark Doldersum, Daniel Zuiderma en Antoon Wolters zij zullen u op een geheel eigen wijze vermaken en zien u graag op dit mooie feest.
De gastheer deze avond is Filip Kook.

Hollandse Krakers
De Nieuwe Bierton
Schellerbergweg 27
8017 BM
Zwolle
038-4660011
info@bierton.nl
Kaartverkoop online 15 euro
Zaal 20 euro
aanvang vanaf 19.00 uur