Hit René Karst & Stef Ekkel krijgt een Duits ‘jasje’.

stef rene lieverDe grote hit ‘Liever te dik in de kist’ van René Karst & Stef Ekkel, gaat in januari in Duitsland vertolkt worden door niemand minder dan Mickie Krause. Dit kan bij ons buurland wel eens een vette carnavals / après-ski hit gaan worden!  Het lied gaat daar “Mich hat ein Engel geküsst” heten.

 

2 maanden geleden zong Mickie het nummer in het Megapark. Het was wellicht een test…. Wat vond het publiek van dit nummer? Niemand kende het immers nog!

Bekijk HIER die beelden.

De clip van ‘Liever te dik in de kist’ is de 3.000.000 views op YouTube inmiddels gepasseerd!

Door De Sterrenparade.

Micky Krause & Gebroeders Ko

De Duitse zanger en entertainer Mickie Krause scoorde eerder met ‘Schatzi Schenk Mir Ein Foto’ wel bekend van  ‚onze’ Gebroeders Ko. In 2013 kregen de Gebroeders Ko zelfs een Gouden Plaat voor de verkoop van meer dan 150.000 stuks van hun hitsingle ‘Schatzi Schenk Mir Ein Foto’ welke zij samen met Mickie Krause ft KO & KO hebben uitgebracht. Het nummer stond al meer dan 128 weken aaneengesloten in de Duitse top 100. Naast het grote succes van Schatzi,  stonden de Gebroeders Ko samen met Micky Krause en  het nummer ´´Nur Noch Schuhe An´´ ook bijna een jaar lang in de Duitse top 100.