HELEMAAL HOLLANDS – WIE GEEFT ER NOG EEN RONDJE ?

helemaal-hollands-wie-geeft-er-nog-een-rondjeAl meer dan 15 jaar vormen Carlo en Leo de oergezellige muzikale tandem Helemaal Hollands. ‘De Arme Muzikant’, ‘Omdat Ie Zo Mooi Is’, ‘De Ober’, ‘Waar Is Dat Feestje’, ‘Delilah’, ‘Hoe Zou Het Zijn Met De Kastelein’, ‘Wat Is Het Leven Zonder Vrienden’ is slechts een kleine greep uit het rijke repertoire van dit duo dat inmiddels in heel ons land luidkeels wordt meegezongen.

 

De heren komen nu, na het dansbare- en gezellig album ‘Eigen”wijs” welke eerder dit jaar verscheen, met een uitgesproken feestplaat: ‘Wie Geeft Er Nog Een Rondje?’.

“De titel van deze single is zonder twijfel één van de meest gehoorde kreten in het uitgaansleven. De tekst verteld dan ook het verhaal van een avondje feestvieren zonder grenzen”, zo laat Carlo weten. “De fans zullen in deze nieuwe single de uitbundigheid en het feest herkennen wat zij van Helemaal Hollands gewend zijn”, zo vult Leo aan. ‘Wie Geeft Er Nog Een Rondje?’ is de eerste single van het duo dat uitkomt via het label Nationale Artiesten Parade maar ook hun eerste afkomstig uit The Boom! Music studio van producer Frank Verkooyen. Later dit jaar zal Helemaal Hollands een album gaan uitbrengen getiteld ‘Meezingers XL’ met hierop uitsluitend meezingmedleys.