HannesJR zingt op de nieuwe single voor zijn moeder.

hannes-jr-wantZestien pas en toch al je 5e single lanceren! Dat is maar voor weinigen weggelegd in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. Hannes Jr, twee jaar geleden nog maar bij toeval ontdekt door Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties, en sindsdien groeit zijn bekendheid net hard als het aantal volgers op de sociale media. “Een veelbelovend en aanstormend talent”, zo wordt deze jongeman uit Hilversum ondertussen beschreven.

 

‘Wanneer jij kust’, ‘Hoe lang moet het nog duren’ (duet met Frank van Etten) en ‘Ik ben gewoon wie ik ben’ gingen aan de release van zijn nieuwe single ‘Want er is niemand zoals jij’ vooraf.

Dat Hannes Jr. een goeie klik heeft met zanger, tekstschrijver en producer Frank van Etten, bleek o.a. al uit het indrukwekkende duet tussen de twee. ‘Hoe lang moet het nog duren’ is inmiddels ruim 145.000 keer bekeken op YouTube. Frank tekende opnieuw voor de tekst van de single ‘Want er is niemand zoals jij’ dat speciaal voor de moeder van Hannes Jr. is geschreven. Spitsvondige en rake zinsneden uit het leven gegrepen waarin velen zich zullen gaan herkennen. Op deze Jurgen Kuppens-productie uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label, etaleert Hannes Jr. maar weer eens over een geweldig volwassen stemgeluid te bezitten. Hierdoor heeft hij het vermogen extra lading mee te geven aan dit toch al indrukwekkende liedje. De prachtige bijpassende clip is opgenomen door Patchanka Oosterhuis.

 

De CD single ‘Want er is niemand zoals jij’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.   Boekingen HannesJR: 06 – 81904588 / 06 – 18537871

Link naar een downloadsite:  http://www.downloadmusic.nl/singles/612400288