Grad Damen blaast lievelingsliedje van z’n schoonvader nieuw leven in

grad-damen-schaamGrad Damen heeft een lievelingsliedje van z’n schoonvader nieuw leven ingeblazen. Het gaat om het nummer ‘Schaam je voor je tranen niet’. Oorspronkelijk is het nummer van Adrian Mey . Enkele jaren later heeft Arne Jansen het ook in een iets aangepaste versie uitgebracht.

‘Mijn schoonvader is me heel erg dierbaar. We hebben geprobeerd in de studio van Manfred Jongenelis er een echt Grad Damen liedje van te maken. Toen we ermee bezig waren zijn er ook heel veel klanken en soundtracks uit eerder uitgebrachte liedjes waaronder ‘De straat is zijn woning’ en ‘Alisha’ toegepast. Ineens was het een liedje dat 100 % bij me past’. De mensen herkennen m’n stemgeluid en de sound van vroeger. Ik ben er ook van overtuigd dat mensen die ‘De straat is zijn woning’ en ‘Alisha’ leuk vinden, ook genieten van ‘Schaam je voor je tranen niet’, meldt Grad.

Nadat Grad enkele dagen geleden een teaser van het lied op facebook had gezet kreeg hij ontzettend veel positieve reacties. Op de clip moeten we nog even wachten. ‘We zijn bezig met het script. De kans is groot dat veel bekenden van mij die een dierbare hebben verloren te zien zijn in de clip. In welk vaatje dat precies gegoten gaat worden is nog niet bekend. In ieder geval vertelt het lied dat je je niet voor je tranen hoeft te schamen. Na elke tegenvaller in het leven schijnt er wel ergens weer een lichtje’, aldus Grad.

De zanger heeft het ook erg druk met z’n ‘Gradje Damen Tattoo Studio’ in Heesbeen. Uit het gehele land komen zijn klanten. Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Tattoo Studio Gradje Damen… https://nl-nl.facebook.com/tattooshopgradjedamen/