Gedwongen pauze in zangcarrière Frank van Etten

frankvanettenmaritaDe volkszanger Frank van Etten zal, op dringend advies van zijn KNO arts, per direct niet meer optreden. Hij houdt minimaal 1 maand rust om blijvende schade aan zijn stembanden te voorkomen. Begin december wordt bekeken, wanneer Frank zijn zangcarrière zal vervolgen.

Frank is al wat langer hees en een blijvende pijnlijke keel genoodzaakte hem de KNO arts te raadplegen. Deze liet de zanger geen keus; hij gebood per direct absolute rust voor de stem.

Frank van Etten schitterde afgelopen vrijdag nog in zijn eigen Frank van Etten Show, terwijl hij ook toen al optrad met stemproblemen. Frank zong onder andere met zijn oudste zoon Jamy de laatste single ‘Papa, ik zie tranen in je ogen’, waarvoor zij een gouden plaat kregen.

De manager van Frank van Etten, Willie Oosterhuis, zal in contact treden met alle personen, bedrijven en partijen, die Frank geboekt hebben voor dit jaar 2016. Alle communicatie over de zangcarrière van Frank van Etten verloopt via zijn management.

Team Frank van Etten
Manager Willie Oosterhuis
Willie@loatgoan.nl