Ons Franske is terug!

franske-zuster-ursulaKent u hem nog: Ons Franske? Ons Frans was vrijgezel. Hij kon er niets aan doen. Probeert het keer op keer. Maar steeds mislukt het weer. Kortom: het vervolg op “Frans is vrijgezel” (destijds uitgebracht door Party DJ W samen met DJ Gerrit en Rob Ronalds) is daar.

Er is in die jaren veel gebeurd met Franske. Zo heeft hij een valse vriendin aan de haak geslagen, die hem dagelijks het leven zuur maakt, en gaat zo’n beetje alles in zijn leven NET niet goed. Dus pakt hij het liefst zijn spullen, en vertrekt het liefst direct naar Amerika.

Of dat lukt? Dat kunt u zien in de videoclip van Zuster Ursula. Inderdaad: een gezellige meezing cover van de versie waarmee Rob de Nijs destijds ook hoge ogen scoorde. De plaat is zeer aanstekelijk, en is nu al een meezinger die komend winterseizoen in alle cafés en Après-ski bars te horen zal zijn.