Frank Smeekens trekt goede lijn door met pakkend up-tempo liedje.

frank-smeekeIn het Koning Willem II-stadion is ie op 21 oktober jl. voor zo’n 700 aanwezigen officieel gepresenteerd; ‘Laten we één zijn’, de nieuwe single van Frank Smeekens. De feestelijke lancering van de plaat ging gepaard met optredens van Tino Martin, Roy Donders, Jeffrey Heesen, Willem Barth en vele anderen. De 42-jarige Frank Smeekens brengt al meer dan 15 jaar singles en albums op de markt .

 

Zo verscheen vorig jaar nog van deze zingende Brabander het fraaie 14-tracks tellende album ‘Zoals ik ben’ dat liedjes bevat als; ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Kleine dingen’, ‘Laat de zon op je schijnen’, ‘Laat ons dromen’ en ‘Ik ben van jou’.
Over zijn nieuwe single ‘Laten we één zijn’ zegt de Tilburgse volkszanger: “Het is weer een pakkend uptempo Frank Smeekens-liedje al zeg ik ’t zelf. Een hele gave mooie tekst met inhoud dit keer! Met dank aan Jack van Raamsdonk voor de inspiratie”, aldus Smeekens. De opzwepende, dansbare en snel mee te zingen plaat waarvoor blazers- en de gitaarparijen live zijn ingespeeld, is afkomstig uit de studio van Waylon v.d. Heijden. “Weer een lekker deuntje zoals men van mij gewend is”, zo laat Frank weten over deze Rood-Hit-Blauw Produktie. Studio: Goldfinger / Clip: Jos van de Wiel
De CD single ‘Laten we een zijn’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.


Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612431265