Frank van Etten en zoon Jamy ontvangen gouden plaat voor duet.

frank-van-etten-gouden-award-papa%2c-ik-zie-de-tranen-in-je-ogenAfgelopen vrijdagavond ontvingen Volkszanger Frank van Etten en zijn oudste zoon Jamy in zijn uitverkochte show in Helmond een gouden plaat voor het duet ‘Papa, ik zie de tranen in je ogen’. Zoon Jamy en Frank kregen de gouden plaat voor 20.000 verkochte units (downloads, fysieke verkoop en streams) uit handen van wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken en zijn trainer Sjef Weber.
‘Ik weet hoe hard Frank werkt voor zijn succes. Hij traint regelmatig tot soms wel 4 keer in de week bij ons. Hij verdient dit succes samen met zijn zoon.’

De volkzanger gaat dit jaar over de 200 optredens; daarvoor is een fysieke topconditie onontbeerlijk. Intussen werkte Frank van Etten ook nog het afgelopen jaar in zijn studio aan een nieuw album.

Dit is de 5e gouden plaat aan de wand van de volkszanger, die nog maar 34 is. Elke gouden plaat is bijzonder. ‘De vorige voor ‘Jij bent niet meer die man van toen’ kon ik nog net aan mijn vader geven, voordat hij levenslang op reis ging. Maar ook dit is een gouden plaat met een gouden rand. Wie kan er nog meer zeggen, dat hij zo’n lied zong en schreef samen met zijn eigen zoon.’

frank-van-etten-gouden-award-papa%2c-ik-zie-de-tranen-in-je-ogenDe sterrenstatus van volkzanger Frank van Etten groeit met de dag; gouden platen, een volle agenda en een uitverkochte show, dat 2 maanden van te voren was uitverkocht. Hiervan volgt de 2de editie op vrijdag 13 januari 2017 in Partycenter Vrieler in Enschede.

“Volgend jaar komt er een nieuw album en zing ik al weer 15 jaar mijn klassieker ‘Leef als een zigeuner’.  Samen met mijn team zijn we aan het kijken hoe we dit groots kunnen vieren. Ik hou jullie op de hoogte”, aldus een blije volkszanger

Frank van Etten is te boeken via Jan Vis Artiesten & Evenementen. Direct boeken? bel +31(0)73-5219151