FeestDingen van Djonniedep (Ft DJ Maarten & Kapitein Ski Jack)

djonniedepftfeestdjmaartenkapiteinskijack-1‘Mag ik dan bij jou schuilen…’ Jack uit Drimmelen besloot: ‘ze mocht bij hem schuilen’. Die kamer was immers al heel zijn vrijgezelle leven vrij, maar al snel bleek dat Jack’s kamers met de intrek van Jeanette, haar 3 kids en 2 Perzische raskatten, nooit meer vrij bleven.

Op een zekere dag, een regenachtige wintermorgen in januari, besloot Jack zijn roer drastisch om te gooien en een andere koers te gaan varen. Hij leende het paars-roze skipak van oom Leo, tikte een kekke skibril op de kop en reed rechtstreeks naar Tirol.

Neem piraat Jack Sparrow, een 80’s skipak, bel een knotsgekke feestzanger en wees vooral niet al te serieus. Dit zijn in het kort de ingrediënten voor de hit ‘Djonniedep’ van de nieuwe act ‘FeestDingen’. Aangezien de sneeuw in aantocht is, is dit HET moment om deze feesthit met een knipoog onder de aandacht te brengne. Van de Nederlandse feestcafé’s tot aan de après-ski in de Alpen: Binnenkort ‘Dept’ iedereen dit nummer mee!