Feest Duo Toe Maar gaat met carnaval voor Tinder

toe-maar-nwFeest Duo Toe Maar uit het Brabantse Best hebben al heel wat singles op hun naam staan. Vader Emil en Zoon Patrick vormen samen Feest Duo Toe Maar, voorheen speelde ze ieder weekend live muziek met op de drums Emil en de toetsen werden bespeeld door Patrick. tegenwoordig voeren ze alleen nog tape acts uit. En dat het twee handen op eén buik is dan merk je bij de optredens die ze verzorgen, gezelligheid en humor staan hoog in het vaandel bij de mannen uit Best.

 

Onbekend zijn ze echter niet met het carnavals gebeuren,  ieder jaar komen ze trouw met een single die in de Brabantse en Limburgse carnavals dorpen te horen zijn.
Nu ook met Carnaval hebben ze weer een geweldige single “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” die zijn release zal kennen op 2 Januari 2017. Daarmee willen ze een boodschap brengen aan de toenemende online  communicatie die er heerst onder de jeugd, dat ze alleen maar met elkaar chatten via mobiel of ipad.  En met de app Tinder daarin maken ze de raarste afspraken. Maar ook Duo Toe Maar mag je een pb sturen en je krijgt van hen een hartelijke groet terug.

 

Vrijdag 2 Dec zal de clip opgenomen worden voor hun nieuwe single en iedereen is welkom in Bar Villa Fiesta Stratumseind 16 in Eindhoven. Deze avond begint om 19.00 uur en er is een speciaal drankjes arrangement en natuurlijk een dresscode  Carnaval. Wil jij in de clip van de gezelligste Vader en Zoon van Nederland meld je dan snel aan op hun Facebookpagina. https://www.facebook.com/duotoemaar/  of kijk voor meer informatie op www.duotoemaar.nl

 

https://www.youtube.com/watch?v=fylL7K4MOLY&feature=youtu.be