Extra show TOPPERS op 10 december.

toppers-10-decDe ‘Christmas Party of the Year’ concerten van Toppers in Concert zijn een erg groot succes. Tickets voor de vijf shows 20 t/m 24 december zijn uitverkocht. Wegens het enorme succes is er besloten nog een extra show toe te voegen op zaterdag 10 december.

 

De Toppers vieren op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de bruisende ‘Sing-a-Long’ concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’ in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer!
Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O’G3NE, Mister Ahoy LEE TOWERS, Voice winnares MAAN en ANDRE HAZES JR. Een avond met feestgarantie dus!

Kaarten

toppers-10-dec