Engelstalige kerst single voor De 2 W’s

2w%27s_kissesforchristmasDe vierde single van het uit de Molenwaard afkomstige Duo is een heerlijk feelgood Engelstalig kerstliedje, wat al na de eerste keer luisteren aanstekelijk blijft hangen. Al langer hadden Paul & Danny ( vader & zoon ) zoals de mannen in het dagelijks leven heten, het liedje “Kisses for Christmas “ op hun repertoire.

 

De reacties tijdens de optredens in de donkere dagen voor kerstmis heeft ze doen besluiten het liedje uit te brengen. De 2 W’s denken hiermee een waardige opvolger te hebben gevonden voor hun succesvolle “Jij en Ik “ Hiermee laten “De 2 W’s” horen geen ééndagsvlieg te zijn. Een optreden van dit duo is afwisselend. Een luisterliedje en gezellig meedeinen, alles komt voorbij. De nieuwe single is vanaf 1 december te downloaden via de bekende downloadportals.