Dirk zingt lied met heldere dringende boodschap!

dirk-je-leven-op-straat-cdsAls jonge kleuter zong Dirk ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer foutloos mee. Het kon haast niet anders…Dirk zou later het artiestenvak in gaan! Zo geschiedde ook, in 2011 verscheen van de jeugdige zijn debuutsingle ‘Lieve opa’ en twee jaar nadien vond hij onderdak bij Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties. 

 

Hierdoor kon Dirk zijn carrière verder gestalte geven en verschenen achtereenvolgens de singles ‘Vanavond feest ik door’, ’Voel je dan niet’, ‘Verliefd tot over mijn oren’, ‘Alles wat ik nodig heb’ en eerder dit jaar tekende hij voor het nummer ‘Vieze handen’.
De uit het Zeeuwse Zaamslag afkomstige Dirk is inmiddels 16, sleepte onlangs nog een nominatie in de wacht voor de Koos Alberts-Awards en gaat nu op voor de release van zijn zevende single. ‘Je leven op straat’ is afkomstig uit de studio van Frank van Etten die eveneens verantwoordelijk is voor zowel de tekst, muziek als de productie van de plaat. Uit het leven gegrepen en met ’t hart gezongen door Dirk. Het levenslied gaat over een zwerver die van stad naar stad trekt, eenzaam alleen met drugs en drank als zijn enige vrienden. Het moet anders maar dan zal hij eerst z’n verslavingen onder ogen moeten gaan zien. Kortom een prachtsingle en eentje met een even heldere als dringende boodschap! De videoclip is geproduceerd door Patchanka Oosterhuis.
De CD single ‘Je leven op de straat’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612498964