DENNIS JONES NEEMT VOORSPRONG OP JAARWISSELING MET “VUURWERK”

dennis-jones-vuurwerkMet de nieuwe single “Vuurwerk” neemt Dennis Jones alvast een voorsprong op de naderende jaarwisseling en heeft hiermee een klapper van jewelste in handen. “Vuurwerk” is een energieke en pakkende song, geschreven en geproduceerd door Kees Tel, de man die eerder verantwoordelijk was voor vele grote hits van o.a. Gerard Joling en René Schuurmans.

 

“Toen Kees Tel me dit liedje voorspeelde wist ik meteen dat ik deze wilde opnemen. De vrolijkheid en energie van deze song werkt zeer aanstekelijk en blijft lekker hangen.” aldus Dennis over “Vuurwerk”.
Redgellmedia verzorgde een spectaculaire videoclip, die letterlijk voor het nodige vuurwerk zorgt. “Vuurwerk” is dan ook dé perfecte plaat om 2017 mee in te luiden.