Debuutsingle 13 jarige Gio.

gio-3-jpgAfgelopen zomer heeft Gio Swikker een spontaan optreden gedaan in een café in Malgrat del Mar in Spanje en op die avond was ook de Veenendaalse zanger Antonio te gast. Hij zag het optreden van het 13 jarige talentje en vroeg hem na afloop of hij niet een keer een plaatje wilde opnemen , en dat resulteert nu in de eerste single van Gio met de titel“Het is weer kerst”. 

 

De single en ook de videoclip zijn geproduceerd door Roy Otters en A-entertainment van Antonio zorgt ervoor dat de single vanaf nu overal te downloaden is.

Gio Swikker is geboren op 1 November 2003 in Den Haag. Gio is vanaf zijn tweede jaar al helemaal verzot op muziek en vooral Nederlandstalige muziek zit hem in het bloed. Als hij mee ging naar optredens van artiesten stond hij al graag op het podium en zong dan mee en zijn ouders kregen dan na afloop te horen dat het wel eens de nieuwe Jan Smit kon gaan worden.

Naast zingen heeft Gio ook iets met acteren zo heeft hij inmiddels al twee kleine rolletjes mogen spelen, één rol speelde hij in de film ‘New Kids’ en zijn tweede rolletje is medio 2017 te zien in de nieuwe politieserie ODDS met Tygo Gernandt van RTL5.

“Het is weer kerst” is de titel van zijn debuut single, het is een zeer vrolijke en gezellige kerstsingle geworden met een bijpassende videoclip met daarin een echte kerst-elf en natuurlijk de kerstman. I.s.m. Roy Otters is de videoclip opgenomen op diverse locaties.

De single is overal te downloaden en te beluisteren op o.a. Spotify en HitsNL