De Kerst met De Kast

kast-kerst-met-de-kast‘De Kerst met De Kast’ theatertour start op 7 december in het Posthuistheater te Heerenveen. Bij iedere show zal Peter Cook (Greenfield & Cook) te gast zijn en ook nog eens één van de twee Friese topzangeressen: Gerrie Dantuma of Iris Kroes.

 

Kerst met de Kast is een mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie, dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe. Met naast de mooiste hits van De Kast óók een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’

TOURSCHEMA:
07-12 HEERENVEEN Posthuis Theater: www.posthuistheater.nl (Iris)
14-12 EMMEN Atlas Theater: /www.atlastheater.nl (Gerrie)
17-12 LEEUWARDEN Koepeltheater: www.koepeltheater.nl (Gerrie)
18-12 STEENWIJK De Meenthe: www.demeenthe.nl (Gerrie)
22-12 WINSCHOTEN De Klinker: www.indeklinker.nl (Gerrie)
28-12 VEENENDAAL De Basiliek: www.basiliekveenendaal.nl (Iris)
29-12 DRACHTEN De Lawei: www.lawei.nl (Iris)
30-12 JOURE ’t Haske: www.haske-joure.nl (Iris)

Greenfield & Cook – Ivm hun 25-jarig Jubileum was De Kast te gast bij Veronica’s Countdown Café.Hier ontmoette de band: Peter Cook van de 70’er jaren formatie: Greenfield & Cook en hun muzieksmaak bleek overéén te komen. De sfeer van Amerikaanse Westcoast gerelateerde muziek en de mooie meerstemmigheid die daar die heel specifieke sound aan geeft bleek ook bij hen beide zeer geliefd. Greenfield & Cook lieten dit al horen in de vroege jaren ’70 met o.a. hun hits: ‘Don’t turn me loose’, ‘The end’ en ‘Only lies’ die hoog scoorden in de hitlijsten.

Tickets van deze unieke shows zijn te bestellen via de websites van de theaters!

 

kast-kerst-met-de-kast