DANNY POPPINGHAUS – HET MAAKT NIETS UIT

danny_poppinghaus_-_het_maakt_niets_uit_cds_smallMet “Het Maakt Niets Uit” presenteert. Danny Poppinghaus een gewéldige nieuwe single, welke geproduceerd is door topproducer Manfred Jongenelis. Het is de opvolger van de single “Kom Eens Hier” waarmee Danny afgelopen zomer lekker mee scoorde.

De volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint.

Hierdoor begint zijn muzikale carrière pas echt, want samen met de bekende producer Kees Tel neemt Danny zijn eerste eigen single genaamd “Hé, hé, hé” op. Deze wordt meteen opgepikt door zenders als RADIONL, Loco FM en brengt hem zelfs op TV bij Brabant Party TV en Sterren.nl! Hierna gaat Danny een samenwerking aan met Frank van Etten.

De liedjes van Danny Poppinghaus zijn over het algemeen uit het leven gegrepen, waarbij Danny zich als echte volkszanger kwetsbaar durft op te stellen. Voor zijn nieuwste single “Het Maakt Niets Uit” dook Danny met topproducer Manfred Jongenelis de studio in met een heerlijke dansbare en vrolijke single, met een volkse inslag als resultaat.

Meer info: https://www.facebook.com/zanger.danny.poppinghaus